cartell_medi_ambient_mas_alborna

Demà 5 de juny és el Dia Mundial del Medi Ambient i a Mas Albornà no volem perdre l’oportunitat de fer-nos ressò d’un dia com aquest, ja que per a nosaltres és un dia en el qual creiem que cal reflexionar. A més, la nostra organització treballa braç a braç amb el medi ambient, tant  a nivell empresarial com institucional.

D’una banda, a nivell empresarial, Mas Albornà disposa de l’àrea de Serveis Ambientals, la qual compren la gestió de deixalleries i l’organització de campanyes de sensibilització. A dia d’avui gestionem 6 deixalleries de la comarca: Santa Margarida i els Monjos, Vilobí-Font Rubí, Olesa de Bonesvalls, dues a Olèrdola i la mini-deixalleria de Vilafranca, la primera de tota la comarca, i fa accessible a la ciutadania la possibilitat de fer una tria de residus sense necessitat de desplaçar-se, tot a peu de carrer i en diferents ubicacions a la ciutat.

També tenim cura del medi a través de les nostres feines. Per exemple, per fer la neteja viària de Vilafranca i altres poblacions de la comarca, disposem de vehicles i maquinària elèctrica no intrusiva per evitar la contaminació acústica i ambiental.
A més, des del nostre servei de bugaderia rentem la roba a partir d’un sistema de plaques solars, que ens permet escalfar l’aigua mantenint un consum responsable i sostenible de tota la maquinària.
Així, des de la fundació posem de manifest el nostre compromís en aquesta jornada de conscienciació social. Un any més, el nostre objectiu és millorar contínuament els serveis que oferim.