Treballem per un Penedès amb més responsabilitat social amb l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia. Des de Mas Albornà expliquem el nostre projecte i obrim les portes als ajuntaments de la nostra comarca per a crear el clima de confiança, el coneixement compartit i les sinergies necessàries per a construir plegats més oportunitats a les persones del nostre territori.

Per això, hem organitzat dues jornades de visita amb diferents representants del consistori de Sant Sadurní, com el seu alcalde, regidors i tècnics. A la primera, han visitat el nostre centre ocupacional de Vilafranca del Penedès i el servei de manipulats i cambra alimentària a Sant Pere Molanta. A la segona, s’han desplaçat fins La Llacuna per a veure in situ el projecte de creació d’ocupació a través de l’elaboració artesanal d’embotits de qualitat que fem amb la marca Mallart Artesans Xarcuters

La col·laboració i la bona entesa entre l’administració pública i les organitzacions del Tercer Sector com la nostra és essencial per a poder crear territoris amb més compromís vers les seves persones.