Vés al contingut

La Fundació Mas Albornà participa en les 3es Jornades d’Economia de l’Alt Penedès i el Garraf com a ponents dins de la sessió dedicada a les organitzacions de l’economia social al Penedès i el Garraf.

El director de la fundació, Joan Clotet ha pogut compartir la nostra visió i experiència en la inclusió social i laboral de les persones amb discapacitat, defensant el poder transformador de l’economia social i fent una crida a la necessitat d’apostar per un model inclusiu que potenciï les habilitats de totes les persones, generant oportunitats reals per a tota la comunitat.

Tanmateix, també hem pogut explicar el nostre model d’economia social encapçalat per Mallart Artesans Xarcuters, la primera xarcuteria amb compromís social, un projecte que va més enllà de l’elaboració artesanal d’embotits. Un projecte que aposta per la inclusió i per l’elaboració de productes singulars i únics que conserven el nostre patrimoni gastronòmic i ajuden a teixir un territori més just i compromès.

Tota una experiència que ens ha servit per a compartir i aprendre de la bona feina que duen a terme altres organitzacions d’economia social per poder, entre tots, construir un futur més equitatiu i just per a tothom.

Volem agrair a NODE Garraf i Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos la nostra participació!