Vés al contingut

ens en sortirem

Ens trobem en una situació inèdita i mai viscuda fins ara. Tots ens hem hagut d’adaptar a aquesta crisi i Mas Albornà no ha estat menys.

La nostra fundació ha promogut diferents accions preventives arran de la crisi: tancament de les activitats als usuaris del centre ocupacional, modificacions en els serveis al centre especial de treball (tot facilitant la flexibilitat horària, el teletreball a aquells que el poden fer, pactant casos individuals) o implementant protocols de prevenció (informacions sobre com rentar-se correctament les mans, visites de la tècnica de prevenció als diferents serveis), tancament al públic de les oficines centrals, entre d’altres.

Però per responsabilitat amb les persones i la societat també ha mantingut serveis indispensables, com l’assistència a les persones de la llar o del servei a domicili, la bugaderia, la neteja interna o la neteja viària.

No és una situació fàcil i continuem treballat permanentment per adaptar-nos a les novetats que les autoritats competents marquen: restriccions, tancaments de serveis… Ens atenem al que dictaminen els governs seguint tots els protocols de prevenció. Un exercici d’equilibri complicat en aquests moments ja que també tenim l’obligació de prestar els serveis (a menys que se’ns indiqui el contrari ) per garantir la sostenibilitat de l’organització i la continuïtat dels llocs de treball de les nostres persones, un col·lectiu molt sensible a la integració laboral.

Afortunadament, comptem amb una gran equip que està fent pinya en aquests complicats dies. Els nostres professionals estan donant una lliçó de compromís vers el nostre projecte social que cal agrair molt sincerament, ja que sense ells no ho podríem fer. També rebem el suport d’institucions i persones anònimes que ens aporten el seu suport. I això fa que ens sentitm acompanyats.

Per això, malgrat aquest context, intentem ser positius i fer una crida al “tot anirà bé”. Ens hem d’animar els uns als altres, fer-ho públic com fan per exemple el Carles i la Fina (entre d’altres) que pinten una pancarta per a la residència i ser responsables  per a prevenir els contagis seguint les indicacions que anem rebent.

Només  així ENS EN SORTIREM.