Vés al contingut

Una vegada més els amics del VINSEUM, Museu de les Cultures del Vi de Catalunya (Vilafranca del Penedès) ens fan confiança i pensen en Mas Albornà perquè realitzem tasques d’acompanyament a exposicions.

A partir del 27 d’agost i fins al 7 de novembre, obre les portes la nova exposició temporal dedicada a Eulàlia Valldosera, artista vilafranquina, contemporània i visual que exposarà dues obres al VINSEUM.
Una estarà ubicada dins l’edifici del Palau Reial a la primera planta, anomenada “Som un sol cos” i l’altra, “El Període”, serà exposada a la capella (edifici contigu al museu). Serà en aquests espais on dues persones de la fundació duran a terme les tasques d’acopanyamnet i supervisió de les exposicions.

Aquesta no és la primera vegada que treballem per a Vinseum. La novetat d’aquesta edició rau en el fet que una de les persones que s’incorpora a treballar prové del nostre Servei Ocupacional d’Inserció, el qual té per objectiu capacitar i formar els seus usuaris i usuàries en activitats laborals, i ens permet treballar habilitats i aptituds amb la voluntat de preparar-los per a la futura inserció al món laboral, com en aquest cas.
En aquest sentit ens sentim molt satisfets ja que s’ha format i capacitat una de les nostres usuàries, la qual està tenint la seva primera oportunitat de feina gràcies al Vinseum.

A la fotografia hi ha les dues persones que relitzaran les tasques junt a l’artista.

Des de la fundació agraïm molt la confiança que el VINSEUM té en la professionalitat de la nostra gent, a través de les diferents col·laboracions realitzades, les quals ens ajuden a visibilitzar les diferents capacitats de les persones, i així contribuir a la normalització de les persones amb discapacitat dins del món de la cultura.