cartell_a3_4-1

Mas Albornà juntament amb la resta d’entitats sòcies de DINCAT preparen dues manifestacions a Barcelona durant les properes setmanes per a tornar a alçar la veu per a reivindicar els nostres drets i denunciar la delicada situació en la qual ens trobem des de principis d’any.
D’aquesta manera, l’11 d’abril tindrà lloc una concentració unitària organitzada per AES Dincat, que pretén exigir una millora urgent del finançament de les nostres entitats, tant dels Centres Especials de Treball, com dels mòduls i tarifes dels serveis assistencials. És una situació greu que requereix respostes polítiques urgents.
Paral·lelament, i a més curt termini, el dia 30 de març la federació també ha organitzat una altra mobilització per a reclamar la visibilització i els drets fonamentals de les persones amb discapacitat intel·lectual. L’acte reivindicatiu aprofitarà que s’acosta un període electoral perquè es tingui en compte el nostre col·lectiu a l’hora de dissenyar les polítiques públiques i perquè els mitjans de comunicació ens posin a l’agenda.
Des de Mas Albornà i com a Centre Especial de treball adherit a la Federació Dincat, ens sumem a tots els actes de reivindicació que es facin des del sector i esperem poder donar a sentir els nostres drets i desencallar així aquesta situació, tant delicada per a tots.
Dincat és  la federació que vetlla per la defensa dels drets, la dignitat i la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual o del desenvolupament i les seves famílies a Catalunya.
Vine a fer sentir la teva veu pels nostres drets!