aturada3

Aquest matí els treballadors i treballadores de l’àrea del Serveis Industrials de Mas Albornà s’han sumat a la reivindicació del sector per defensar la viabilitat dels nostres Centres Especials de Treball.
Aquesta és la primera reivindicació institucional que la fundació fa en resposta a a la delicada situació econòmica en què es troba Mas Albornà en particular i els centres especials de treball en general. El motiu de la nostra protesta ha tingut com a detonant l’augment del salari mínim interprofessional per part del govern espanyol el passat mes de desembre, una molt bona notícia si no fos perquè no ha tingut en compte el consegüent necessari augment dels ajuts en proporció a aquest increment. Si aquest fet hi sumem els endarreriments en els pagaments de les subvencions que ja arrossegàvem tot plegat ha suposat la posada entre les cordes de la viabilitat econòmica de l’organització, tant Mas Albornà com el conjunt de CETs de Catalunya posant també en perill el model d’integració laboral català. després de l’increment del Salari Mínim Interprofessional

aturada4

Tenint en compte la situació la fundació es suma a totes les mobilitzacions que s’emprenen des del sector i ho fa amb la voluntat de defensar els drets i les reivindicacions de tot el col·lectiu d’entitats afectades. Així, el proper dijous dia 28 de febrer a les 11h farem una altra acció de protesta a la PLAÇA DE L’AJUNTAMENT de Vilafranca del Penedès. Aquesta acció coincidirà amb la d’altres organitzacions com la nostra que faran el mateix als seus territoris.