Vés al contingut

ajudem

Mas Albornà, a través del servei de llar residència s’ha sumat a la crida per donar resposta a la greu crisi migratòria que s’està vivint com a conseqüència de la fugida cap a Europa de milers de persones de diferents zones en conflicte a l’àrea mediterrània, especialment per la guerra de Síria.
L’aportació de Mas Albornà ha consistit en donar roba d’hivern i abric com ara cobrellits, flassades, polars i jerseis. Tota aquesta roba s’ha lliurat per part de les persones residents a Mas Albornà al punt de recollida de roba, ubicada al Parc de Bombers de Vilafranca de Penedès. Amb aquesta acció ens sumem com a ciutadans a aportar el nostre granet de sorra per la millora de les condicions de vida d’aquestes persones.
Aquesta resposta des de Vilafranca s’està donant des dels oferiments de ciutadans i ciutadanes, des de la mobilització de les entitats i des del mateix Ajuntament que ha convocat de forma extraordinària i urgent de la Comissió de Solidaritat i Cooperació, ampliada amb la participació d’entitats socials i veïnals i del Consell Comarcal de l’Alt Penedès.