Vés al contingut

senectus

El grup d’envelliment del centre ocupacional de Mas Albornà serà protagonista properament d’un reportatge per a Ràdio Televisió Vilafranca dintre de l’espai “El reportatge“.
Aquest reportatge explica el projecte SENECTUS, una iniciativa impulsada des de la fundació i dirigida a una desena d’usuaris amb edats d’entre 45 i 69 anys. L’objectiu del projecte és donar una resposta a les necessitats específiques de les persones en edat d’envelliment del nostre centre ocupacional a través de la creació d’activitats especialment adreçades a elles, que responguin als seus interessos i en consonància a la seva edat vital. A Mas Albornà ens trobem amb que cada cop hi ha més usuaris que es troben en procés d’envelliment i cal que plantegem per a ells una qualitat assistencial en acord a les seves necessitats.
El projecte, doncs, entre d’altres, comprèn el desenvolupament de tallers cognitius, lúdics i terapèutics o l’activació de trobades amb altres persones de la seva mateixa edat. És el cas de les trobades periòdiques amb Inglada Via, Vila Àgora i el Casal de la Gent Gran ,entitats del territori dedicades a persones grans.
Gràcies a la col·laboració d’aquestes institucions hem pogut establir vincles de relació, entre els membres de les diferents entitats i elaborar un pla d’activitats que ha permès desenvolupar el nostre projecte.
Des de la Fundació valorem molt positivament la implicació de totes les entitats que prenen part d’aquest projecte que suma, crea sinergies i estableix relacions entre les persones.