Saltar al contenido

Sigues Peça Clau Presentació

La presentació de la campanya «Sigues Peça Clau» ha estat tot un èxit. Nombroses persones del teixit social, polític i empresarial de la comarca es van donar cita a la UEP per a veure en primícia el llançament de la campanya on-line impulsada per Mas Albornà amb el suport de l’Obra Social de Caja Madrid. Aquesta campanya té per objectiu la sensibilització dels empresaris, l’administració, els caps de RRHH, etc. perquè contractin persones amb discapacitat intel·lectual i malaltia mental.
La productora de Mas Albornà no va faltar a la cita i va cobrir l’acte com a veritables professionals de la comunicació.
L’acte va consisitir en una explicació de la campanya, agraïments a l’Obra Social de Caja Madrid pel suport al projecte i a la Uep, per la cessió de les instal·lacions així com una xerrada sobre l’ús de les Noves Tecnologies com a eines de màrqueting en entitats sense afany de lucre, realiztada per Toni Mascaró. L’acte va finalitzar amb un refrigeri elaborat pel Centre Ocupacional de Mas Albornà.
Accediu a la campanya!