Saltar al contenido

neteja_mas_albornacc80_vilafranca

Avui hem realitzat la signatura i formalització del nou contracte per la prestació del servei de neteja viària a Vilafranca del Penedès per als propers quatre anys, després d’haver guanyat el corresponent concurs.

Des de 2010 la Fundació gestiona aquest servei i amb aquesta signatura s’inicia una nova etapa amb la incorporació de nous vehicles, material tècnic i la reforma d’infraestructures i espais logístics de treball que ens ajudaran a ser més eficients i respectuosos amb el medi ambient i amb el conjunt de la població.

Com a novetat, incorporem 2 escombradores d’última generació amb més capacitat de neteja, una baldejadora i un vehicle d’aigua a pressió de 700 litres, 3 carretons i 2 bufadors elèctrics per a la neteja manual dels carrers, un camió de caixa oberta per a recollir mobles i un vehicle elèctric per a la supervisió de les tasques.

D’altra banda amb aquesta renovació també hem pogut crear un nou lloc de treball d’un operari més per a la recollida de mobles i voluminosos, un servei que ha ampliat, així, els seus efectius i configura un equip de 37 professionals.

Pel que fa a l’adequació dels espais logístics de treball, hem incorporat un nou equipament (annex a l’actual) que ens permetrà disposar de més espai d’emmagatzematge de vehicles, espai de reparació i separar també les oficines.

Des de Mas Albornà encarem novament amb orgull i compromís el repte de gestionar el millor que sabem aquest servei a la ciutadania de Vilafranca. Un repte que ens ajuda a continuar construint el projecte social i d’inclusió que hi ha al darrere de la Fundació Mas Albornà.