Saltar al contenido

acompanya_masalborna

El servei de voluntariat de Mas Albornà és una caixa de sorpreses i el millor regal per a les persones que comparteixen l’experiència del projecte Acompanyem.

Aquesta activitat és una de les més sol·licitades per totes les persones que gaudeixen de les activitats del voluntariat de la fundació. Consisteix en el fet que una persona comparteix el seu temps amb algú de casa nostra tot oferint-li companyia i una activitat a fer.

Així, anar a comprar,prendre un cafè, fer un bon berenar o veure una pel·lícula són algunes de les coses que l’Ariadna i la Montse comparteixen cada dimecres al matí. La quotidianitat del dia a dia també és part important per a millorar l’autonomia de la nostra gent i això és el que fa aquest projecte, gràcies a la tasca desinteressada de tots els nostres voluntaris.

Si estàs pensant dedicar el teu temps lliure a fer realitat algun projecte, aquesta és la teva oportunitat. Ara pots entrar a formar part del nostre equip de voluntaris, una il·lusió per compartir amb nosaltres.