Saltar al contenido

Fa uns dies vam rebre la visita de la fundació AMPANS una entitat com la nostra del del Bages. El motiu de la visita va ser el de conèixer de primera mà el conjunt d’activitats i serveis que Mas Albornà ofereix diàriament a la comarca de l’Alt Penedès.
La visita va començar pels tallers de Viu la Vinya onvan poder veure en directe la finalitat i el funcionament intern d’aquest espai educatiu dirigit a escolars i altres col·lectius. Tot seguit varen visitar una de les nostres brigades del servei de Neteja viària a Santa Margarida i els Monjos, així com també un dels nostres enclavaments laborals.
La profitosa trobada va finalitzar amb un dinar de germanor on es va aprofitar per debatre possibles vies de col·laboració entre les dues organitzacions, les quals comparteixen objectius comuns.
El contacte amb altres organitzacions del sector ens ajuda a aprendre i a millorar la nostra manera de fer així com trobar aliances. Per a Mas Albornà el treball en xarxa és una activitat clau tant pel que fa al nostre present com de cara al nostre futur.