L’àrea de manipulats de la Fundació Mas Albornà ja disposa d’una cambra de fred per a poder manipular i emmagatzemar producte alimentari refrigerat. La construcció d’aquesta cambra de fred respon a la voluntat de reorientar aquesta àrea de la fundació per tal de generar noves oportunitats laborals i ocupació a les persones treballadores les quals són les que necessiten més suport laboral i un treball més continu. Així, la capacitat de manipular producte refrigerat ens permetrà ampliar les oportunitats de realitzar feines per a clients actuals i ampliar-ne a nous. Una aposta estratègica que ens permetrà satisfer i complementar les necessitats productives dels nostres clients.

Es preveu fer-ne la inauguració en els propers dies.

La cambra fa 163 m2, una mida que permet pensar en un creixement de l’activitat. Per a la seva posada en marxa, s’han donat d’alta totes les certificacions necessàries per a complir amb les màximes garanties amb la normativa.
A banda, el projecte inclou un programa de formació i capacitació de les persones treballadores, amb formació per a la manipulació alimentària que els aportarà nous coneixements i capacitats laborals.

El projecte ha estat possible gràcies al suport de les d’entitats com la Fundació Pinnae (a través de la seva convocatòria d’ajuts d’impuls social pel territori) i la Fundación Once.