Avui fem un tallat amb… Francesc-Marc Álvaro from Mas Albornà on Vimeo.
El blog 52 tallats i un tovalló entrevista aquesta setmana a Frances Marc-Álvaro, conegut periodista català. Manel es defineix com un “apassionat de la llibertat”.
L’entrevista presenta la seva opinió sobre l’ensenyament, la universitat, la societat i  la seva manera de treballar, així com el tractament de la discapacitat i la salut mental en aquest camp. En Marc ens explica la seva experiència com a periodista que veu el dia a dia de la situació de les persones amb discapacitat i trastorn mental a partir de la importància d’entendre l’empatia com un element basic per comprendre la realitat del nostre entorn.
Recordem que 52 tallats i un tovalló és el primer bloc en català que recull 52 entrevistes fetes a persones populars, les quals ens parlen en un to informal sobre discapacitat i trastorn mental. Una iniciativa impulsada per la Fundació Mas Albornà amb el suport de Cafès Lider.
Cossetània Edicions editarà un llibre d’aquest projecte on es recolliran aquestes 52 opinions per tal de donar més forma a aquesta iniciativa innovadora.