Mallart Artesans Xarcuters continua ampliant els seus punts de venda i arriba a l’Aeroport de Barcelona gràcies al compromís d’Àreas, líders mundials en Food&Beverage i Travel Retail.

Concretament, els productes de Mallart Artesans Xarcuters estan presents a l’establiment “Sibarium”, una botiga dedicada a la venda d’articles gourmet amb barra de degustació, ubicada a la terminal 1 de l’aeroport.  

La presència de la xarcuteria social en aquest establiment suposa un gran impuls en el reconeixement de la nostra marca d’embotit social atès el gran nombre de persones que visiten, diàriament, aquesta botiga.  

A la vegada, el fet que aquest establiment tingui un perfil de client internacional, ens permet fer arribar el nostre projecte social fora de l’àmbit català.  

Així ho vam poder comprovar durant la degustació que vam dur a terme el passat 1 de març la qual va ser un èxit atès que va coincidir amb la tornada a casa de les persones que havien arribat en avió a Barcelona per visitar el Mobile World Congress.

La incorporació d’Areas a la cartera de clients de Mallart Artesans Xarcuters és una molt bona notícia pel nostre projecte social i demostra que cada vegada són més les empreses compromeses amb la transformació social. 

Actualment, els productes Mallart estan presents a més de 120 punts de venda d’arreu de Catalunya, es poden adquirir a la nostra botiga en línia i directament a l’obrador situat al carrer Vilademàger, 51 de La Llacuna.