President Fundació Mas Albornà
Quan he comentat, a la família o als amics, que formo part del patronat de la Fundació Mas Albornà, sovint em pregunten: “Com és que fas aquestes coses? que no en tens prou de feina i de maldecaps? De feina i de maldecaps anem sobrats, això és ben cert, però de neguit d’aprendre també en tinc molt.
Formar part del patronat (i, des de fa uns mesos, presidir-lo) m’ha permès conèixer un món que m’era absolutament desconegut i sorprendre’m en un moment de la vida en el que ja ben poques coses poden fer-ho. La capacitat de treball i les habilitats dels homes i dones de Mas Albornà és quelcom que no et deixa indiferent. Afegiu l’oportunitat de treballar amb els meus companys del patronat, tots ells persones de gran capacitat i vàlua personal, i ben cert que aquesta és una gran i enriquidora experiència.
Voldríem que mitjançant aquest “blog” i, en general, la presència a Internet de Mas Albornà, una part d’aquesta experiència arribi a tothom, i d’aquesta manera fer la nostra organització més present en la vida quotidiana de l’Alt Penedès. És per això que, personalment i en nom del patronat us dono la benvinguda a aquest Mas Alborna virtual, alhora que us animo a participar-hi.
Martí Solé

Comments are closed.