Saltar al contenido

Com és habitual en aquestes dates, ha tingut lloc una nova reunió semestral del Patronat de la Fundació Mas Albornà. Un acte celebrat en aquesta ocasió al centre de visites de la Família Torres a Pacs del Penedès.

En el marc d’aquesta jornada de treball per aprovar els comptes i resultats de l’any 2021, hem realitzat canvis en el nostre patronat, l’òrgan màxim de gestió de la nostra organització.

Així, incorporem noves cares que se sumen amb força a la construcció del nostre projecte social: Anna Vallhonesta, periodista del Món a Rac 1, i els empresaris penedesencs Ramon Novell i Oriol Llopart Cudié. També s’ha donat la benvinguda al nou representant del consistori de Sant Sadurní d’Anoia, l’alcalde Ton Amat, qui exercirà de patró els propers dos anys.

Acomiadem també el Paco Espín, el Jordi Painous i el Josep Mir, patrons vinculats a la nostra Fundació durant molts anys i als quals agraïm la seva dedicació i esforç.
 
Les reunions de la totalitat del patronat de la fundació es realitzen dos cops l’any. Aquestes trobades serveixen per a comentar i exposar aspectes clau de l’activitat de la fundació així com consensuar la presa de decisions estratègiques, aprovar pressupostos i validar els comptes anuals.

Per a nosaltres la transparència és fonamental i amb accions com aquesta podem explicar i compartir tot el que fem amb cadascun dels membres del patronat de la fundació que dona vida al projecte social de Mas Albornà.