lip dub inglada via

El departament de comunicació de Mas Albornà col·labora en la direcció artística i de coordinació del Lip-Dub de la residència Inglada Via de Vilafranca del Penedès així com en l’enregistrament del posterior making of, realitzat per la nostra Productora Audiovisual.

La residència d’avis Inglada Via és una de les institucions més representatives de Vilafranca del Penedès i aquest any en motiu de la celebració del seu centenari ha decidit enregistrar aquest vídeo musical per tal de fer visible la seva tasca a tot el territori i fer participar de la iniciativa tot el teixit de la ciutat i de la comarca.
ingladavia
Durant setmanes s’ha estat preparant l’enregistrament, des de la tria de la música fins a la delimitació dels espais, les coreografies, la xerrada amb les famílies, residnets i treballadors, etc. Durant el cap de setmana s’ha enregistrat el vídeo el qual serà presentat el mes de desembre.
Des de Mas Albornà ha estat tot un plaer poder ajudar a donar vida a aquest projecte tant especial i motivador per a tots aquells que ens el hem fet una mica nostre.
Així, doncs, d’aquí un temps podreu veure aquest projecte fet realitat gràcies a la Productora vilafranquina  Punt TV que ha estat l’encarregada d’enregistrar aquest vídeo musical.