Saltar al contenido

La Fundació Mas Albornà pren part a la sessió de Fishbowl compartida amb l’alumnat i les empreses participants al programa E-CONNECT. Es tracta d’una iniciativa formativa que promou l’emprenedoria entre l’alumnat de cicles i batxillerat que lidera l’Institut Eugeni d’Ors de Vilafranca del Penedès en col·laboració amb el Servei de Promoció Econòmica i d’Educació de l’Ajuntament de la capital penedesenca i la FEGP Gran Penedès, i que compta també amb la participació de l’Escola Municipal d’Art i Disseny Arsenal i l’Institut Milà i Fontanals. En aquesta quarta edició, més de dos-cents alumnes aportaran solucions als reptes empresarials que les tres empreses particpiants hi han presentat.

Durant la jornada, vàrem poder atendre les preguntes dels i les estudiants que desenvoluparan una solució al repte empresarial que ha formulat la nostra Fundació: «com fer arribar l’impacte i el projecte social de Mas Albornà al jovent».

Aquesta edició d’E-Connect la compartim amb l’empresa multinacional de l’àmbit de la pintures AkzoNobel i el Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf.