Mas Albornà colidera una jornada formativa adreçada al personal tècnic del territori en matèria de recursos residencials. La Sandra Aranda, treballadora social del servei d’habitatge de Mas Albornà, i la Yara Fernández, Referent Comunitària de Dependència de l’Alt Penedès i Garraf, han impartit aquesta formació a la seu del Consell Comarcal de Vilafranca del Penedès. Aquesta és la segona vegada que fan aquesta acció formativa, la primera de les quals va ser a la comarca del Garraf.

Es tracta d’una acció de formació adreçada a totes les treballadores i educadores socials que tramiten documentació referent a l’àmbit de la llei de la dependència de la comarca  del Penedès, amb la finalitat d’explicar i aclarir diferents aspectes relacionats amb el funcionament i la normativa de les residències així com els serveis, les peculiaritats i els terminis que cal tenir present a l’hora d’iniciar els procediments.

Aquesta formació és un pas més de posada en comú de coneixement i recursos compartits al territori per a poder continuar millorant l’atenció a les persones en el conjunt de les dues comarques.