Saltar al contenido

img-20190411-wa0008

El sector de la discapacitat continua  exigint una millora del finançament públic de les entitats ja que fins al moment la resposta de les administracions ha estat silenci.
Per aquest motiu, hi ha una nova convocatòria de concentració unitària:
QUAN? Dimarts 21 de maig a les 11:00 h
ON? davant la Conselleria de Treball, Afers Socials i Famílies (Passeig del Taulat, 266-270).
A Mas Albornà ens sumem a la convocatòria de manifestació del proper dia 21 de maig.
En aquesta concentració hi assistiran treballadors i treballadores en representació de les diferents àrees de l’entitat  de diferents àrees així com representants de l’equip directiu, el comitè d’empresa i càrrecs intermedis de Mas Albornà.
Si alguna família o particular està interessat a anar-hi, ho pot fer pel seu compte sense problema i adreçar-se al lloc i hora descrits anteriorment.
L’exigència serà la mateixa: una millora del finançament públic, tant dels CETs com dels mòduls de serveis assistencials.

img-20190411-wa0009

Aquesta acció no serà aïllada i els pròxims dies s’aniran desenvolupant accions de protesta complementàries que contribueixin a fer visibles les queixes, accions adreçades tant al govern de la Generalitat com al govern de l’estat: cartes, mobilitzacions locals, coordinació a xarxes socials…
Com en les anteriors reivindicacions aquesta acció està convocada per l’AEES Dincat. La federació que vetlla per la defensa dels drets, la dignitat i la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual o del desenvolupament i les seves famílies a Catalunya.
Des de Mas Albornà valorem molt positivament totes les accions que es produeixin en aquest sentit des de la federació. La defensa dels nostres drets és un principi vital per a poder millorar dia a dia la nostra qualitat de vida.
Us i esperem!