Saltar al contenido

Mas Albornà posa en marxa un taller de fusteria plàstica: una nova activitat en què construïm amb fusta provinent del reciclatge de plàstic tota mena de mobiliari i equipament de suport urbà i privat com ara bancs, papereres, valles, separadors, etc.

Es tracta d’una nova iniciativa que uneix oportunitats laborals amb sostenibilitat, ja que a banda de pepremtre llocs de feina als nostres col·lectius, també contribueix a la cura de medi ambient en convertir un residu com el material plàstic en un recurs molt vàlid com és la fusta plàstica.

Aquesta nova àrea d’activitat dintres del nostre Centre Especial de Treball ha nascut fruit d’un conveni entre Mas Albornà i l’empresa Solteco (de La Rioja) fabricant d’aquest material plàstic reciclat. Una aliança, que ens permetrà ensamblar aquests nous productes a la nostra zona.

La construcció d’aquest mobiliari es realitzarà en un espai que hem habilitat a les nostres instal·lacions i ens permetrà generar més llocs de treball per a les nostres persones.

Actualment, ja hem rebut la primera comanda de l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos i esperem poder consolidar amb èxit aquesta nova àrea de treball de la fundació.