Saltar al contenido

coral_mas_alborna

El passat 21 de juny els carrers de Vilafranca es van omplir de música i de músics que volien celebrar aquest dia tant especial i Mas Albornà i va participar amb la nostre coral.
Des de fa un any l’equip del nostre centre ocupacional ha promogut una nova activitat de cant coral. Aquest és un projecte impulsat amb el suport de l’escola Maria Dolors Calvet de Vilafranca i neix fruit de la necessitat i la il·lusió d’un grup d’usuaris de la fundació que volien aprendre a cantar.
La jornada, doncs, va ser tot un èxit. El repertori musical escollit varen ser els dos temes més representatius per la nostre coral. En primer lloc la mítica cançó de rock català «Boig per tu», de Sau i per finalitzar el tema de Mas Albornà «Balla el meu ritme», dels Derrumband.
Volem agrair a l’escola de Música de Vilafranca el suport musical durant la diada i també en el desenvolupament d’aquest projecte.
Des de Mas Albornà considerem que la Música és una de les eines d’expressió fonamental per al desenvolupament de les capacitats creatives de la nostra gent i per aquest motiu potenciem aquest tipus d’activitats.
Aquest és el reportatge de TV Vilafranca i l’actuació de Mas Albornà