Com a nou membre del patronat de la nostra Fundació, l’empresari penedesenc Oriol Llopart Cudié visita diferents equipaments de la nostra entitat amb la finalitat d’anar prenent contacte amb la realitat, les persones, els projectes i les necessitats de la nostra organització.

L’Oriol és un dels nous membres de l’equip del patronat i aquesta trobada li ha servit per a conèixer de primera mà quins són els reptes que cal treballar aquests propers anys. Comptar amb el suport d’un patronat compromès i alineat amb la missio i la visió de l’entitat és indisposensable per a construir el projecte social de la Fundació.

La visita a les instal·lacions del nostre servei de bugaderia i a la cambra de manipulació alimentària de l’àrea de serveis industrials ens han permès mostrar com contribuïm a la creació d’oportunitats dins del nostre col·lectiu i en el conjunt del territori del Gran Penedès. Una tasca essencial que hem de poder continuar mantenint i ampliant en el futur.

Les accions com aquesta ens permeten continuar enfortint els vincles amb les persones, entitats i organitzacions que formen part de casa nostra i ens ajuden a crear un Penedès més ric i socialment responsable.