Voluntariat salsa

Aquest cap de setmana s’ha estrenat un reportatge a Penedès Televisió sobre el voluntariat amb persones amb discapacitat, en el qual hi apareixen dos dels voluntaris de la nostra organització. Fa uns dies un equip de reporters va enregistrar aquest vídeo que explica, a grans trets, quines motivacions impulsen a certes persones a convertir-se en voluntàries de persones amb discapacitat i quines experiències en treuen.
voluntariaEl reportatge forma part del programa Voluntaris. Un espai dedicat a l’àmbit social que avarca el voluntariat des de diferents àmbits i entitats del territori.
Al servei de voluntariat de Mas Albornà, s’hi desenvolupen diàriament moltes activitats que compten amb la participació desinteressada de diferents voluntaris.
En aquest vídeo veurem dues de les activitats d’aquest servei de la fundació com són el ball de salsa i la costura.
A Mas Albornà valorem molt positivament l’activitat dels nostres voluntaris i voluntàries que diàriament ens dediquen el seu temps per a desenvolupar el seu projecte amb nosaltres i gràcies a reportatges com aquest la seva feina és més present i visible.
Reportatge del servei de voluntariat a Mas Albornà.