Saltar al contenido

Formació càrrecs intermedis

Recentment hem celebrat tres seccions formatives dirigies als càrrecs intermedis de Mas Albornà sobre les «Claus per millorar el lideratge de persones i equips de treball» de la Fundació.

Cada any es realitzen diferents formacions adreçades als caps de servei i comandaments de la nostra organització, amb la finalitat de formar-los en temes relacionats amb gestió d’equips, així com per cohesionar el grup i trobar espais on compartir idees, posar en comú les experiències i diferents punts de vista sobre l’organització amb altres professionals.

Un total de 22 persones es van donar cita per conviure cada una de les tres diferents jornades formatives i de treball. Les formacions van ser realitzades per un expert en aquesta mena de formacionss, Andreu Bascuella.

Sens dubte la formació és un espai essencial en el desenvolupament de les bones pràctiques de les empreses i els equips de treball. Aquest és un exemple de com Mas Albornà treballa per a millorar dia rere dia la qualitat de vida de la nostra gent.