Saltar al contenido

roba-amiga

Aquests dies va tenir lloc l’acte d’inauguració de la botiga Roba Amiga a Vilafranca, situada al carrer de Sant Pere.  La cooperativa de Roba Amiga fa el procés de gestió de la roba de segona mà a Catalunya més eficient, per reduir al màxim els residus tèxtils a través d’un model que promogui la inserció de persones en situació o amb risc d’exclusió social.
Aquest establiment gestionat per la cooperativa Nou Verd a generat 4 nous llocs de treball i aporta un valor afegit al conjunt de la societat vilafranquina.
La Generalitat de Catalunya també ha volgut ser present en aquesta inauguració i ho ha fet de la mà del director general d’Economia Social i Cooperativa i Treball Autònom, Xavier López, que ha valorat molt positivament aquesta iniciativa.
Per cloure l’alcalde de Vilafranca Pere Regull va destacar que “som de les ciutats que més serveis tenim cedits a empreses socials, valorem molt l’esforç que elles poden fer en la inclusió, i l’Administració ha de generar aquest suport tant com pugui.”