Saltar al contenido

mallart-sant-jordi-sant-quinti2

Avui, malgrat el confinament és un dia molt especial per tots i, malgrat tot, volem celebrar-ho, en la mesura que sigui possible.
Les nostres botigues Mallart Artesans Xarcuters (a La Granada, La Llacuna i Sant Quintí de Mediona) també se sumen a la celebració amb diferents propostes festives que faran diferent aquest 23 d’abril:

  • Botifarra de Sant Jordi: des del nostre obrador de La Llacuna us hem elaborat aquest nou producte per a festejar el dia. La botifarra llacunastjordi de Sant Jordi està feta amb pebrot vermell escalivat al forn estarà disponible a les botigues fins el dissabte
  • Manualitats solidàries: a cada botiga hi ha objectes de Sant Jordi (roses de molla de pa, punt de llibre, agulles de pit)  fets a mà a Mas Albornà . Tothom qui vulgui col·laborar amb el projecte social de la Fundació podrà adquirir-los.
  • Roses per a tothom! Per arrencar un somriure i alimentar la il·lusió de la festa, avui, a més, tots els nostres clients i clientes s’enduran una rosa amb les seves compres. Perquè Mallart vol ser aprop en un dia tan especial.

Són petites accions però amb la voluntat de celebrar una data tan nostra tot esperant que ben aviat tornem a la normalitat, als petons i les abraçades.
Bon Sant Jordi!