img-20180903-wa0001

La primera verema conjunta entre Vinseum i Viu la Vinya va ser tot un èxit. Un total de 31 persones de totes les edats van participar diumenge passat en aquesta nova iniciativa, en el que es va convertir en una jornada lúdica i didàctica a parts iguals.

Els participants van gaudir d’una experiència que inclou les explicacions més teòriques sobre les característiques del cep i l’elaboració del vi, un record sobre com era la vida a pagès antigament i finalment una activitat del tot pràctica i d’experimentació de la verema sobre el terreny.

img_20180902_111841_hdr

Aquesta és la primera col·laboració entre les dues parts després de l’aliança creada entre Viseum-Museu de les Cultures del Vi de Catalunya i l’enclavament de Mas Albornà, Viu la Vinya, la masia-taller ubicada a la Bleda.

D’altra banda i al marge d’aquesta col·laboració, ja hi ha data per a una nova jornada de verema en família a Viu la Vinya. Serà el dia 23 de setembre i com sempre l’activitat començarà a les 10 del matí i s’allargarà fins a la 1 del migdia. Ja podeu fer les vostres reserves a l’adreça: contacte.viulavinya@masalborna.org.