●  La Fundació Mas Albornà ha llançat una campanya amb l’objectiu de conscienciar la població sobre aquest problema social

●  La campanya compta amb la col·laboració de personalitats com la xef Carme Ruscalleda, el presentador Quim Masferrer o actors i actrius com la Lloll Bertran i el Sergi López

Les xifres parlen per si mateixes: el 74% de les persones amb discapacitat no té feina i un 33,8% d’elles es troba en risc d’exclusió, segons dades d’IDESCAT, COCEMFE i ECOM. En el cas de la població catalana, el percentatge se situa al voltant del 25,9%. Amb aquestes xifres sobre la taula, Mallart, que forma part del projecte social de la Fundació Mas Albornà, han llançat una campanya per conscienciar a la població sobre aquesta realitat social.

A la campanya, personalitats com la xef Carme Ruscalleda o l’actriu Lloll Bertran fan “la botifarra a l’exclusió” en un vídeo en el que participen els treballadors de Mallart i que pretén no deixar indiferent a ningú. Els beneficis de la campanya es destinaran a la Fundació Mas Albornà perquè cap persona amb discapacitat es quedi sense feina.

Al vídeo de la campanya (podríem fer link al vídeo), els treballadors de Mallart expliquen que això és una realitat. A més a més de la Carme Ruscalleda i la Loll Bertran, a la campanya apareixen els reputats xefs Ada Parellada, Fermí Puig, el Raül Balam, Josep Roca, part fonamental de l’ànima d’El Celler de Can Roca; i el Quim Masferrer, presentador d’El Foraster de TV3, els periodistes com Candela Figueras, Maria Xinxó, Anna Vallohonesta, Andreu Presas i l’esportista Ánder Mirambell.

Per dinamitzar l’acció, aquest contingut es compartirà a les xarxes socials de Mallart, en concret a Instagram (@embotitsmallart), i a altres canals socials d’aquestes cares conegudes. Mallart anima a la població a sumar-se a aquesta causa social a Instagram amb el hashtag #BotifarraExclusió.

Amb l’objectiu de provocar un alt impacte social, Mallart posa a disposició del mercat les “3.000 botifarres contra l’exclusió”, una edició limitada on l’etiquetatge porta un look and feel dissenyat per a l’ocasió i que podreu comprar als establiments: BonPreu-Esclat, Alcampo i Caprabo (a les botigues de Vilafranca, Igualada i Piera). A més, a la web s’ha creat un espai que serveix com a punt d’informació (www.embotitsmallart.com/exclusio) d’aquesta acció tan necessària a la societat actual.