Mas Albornà participa en la quarta edició de l’E-CONNECT, un programa per promoure l’emprenedoria en els joves de cicles i batxillerat liderat per l’institut Eugeni d’Ors, en col·laboració amb el Servei de Promoció Econòmica i d’Educació de l’Ajuntament de Vilafranca i la FEGP Gran Penedès. Compta també amb la participació de l’escola municipal d’art i disseny Arsena i l’Institut Milà i Fontanals. Més de dos-cents alumnes aportaran solucions als reptes empresarials presentats.

Enguany, la Fundació Mas Albornà, AKZONOBEL i el Consorci Sanitari de l’Alt Penedès-Garraf són les empreses encarregades d’exposar els reptes empresarials en els quals es centraran les iniciatives dels alumnes. Les millors propostes seran premiades en un acte que es farà a l’Auditori Maria Rosa Juncosa de Vilafranca el proper 15 d’abril.

Des de la fundació hem proposat el repte de com fer arribar el nostre projecte social al jovent, un públic objectiu fonamental per al futur de l’impacte de la nostra tasca.

La presentació del Projecte E-CONNECT ha comptat amb la presència del tinent d’alcalde de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic i Projecció Exterior, Joan M. Montfort, i la regidora d’Educació, Xell Montserrat, juntament amb la directora de l’institut Eugeni d’Ors, Verònica Arrufat; la directora del Milà i Fontanals, Rebeca Menchón, i el director de l’Escola Municipal d’Art l’Arsenal, Albert Abella.

El regidor de Promoció Econòmica, Joan M. Montfort, aplaudeix un any més la iniciativa destacant la importància d’impulsar les formacions professionals i apropar-les al teixit empresarial: “Aquest projecte encaixa amb els valors del Servei de Promoció Econòmica, ja que ajuda als joves a adquirir competències que de ben segur els ajudaran al seu futur professional”. Montfort assenyalava durant la seva intervenció a la jornada que aquest programa fomenta “competències basades en el treball col·laboratiu, en la creativitat i en la resolució de reptes plantejats” i afegia la importància “de fer-ho des de la realitat que ens ofereix la participació de les empreses del territori”.

En aquesta mateixa línia la regidora Xell Montserrat ha destacat “totes les aliances que fem des de l’Ajuntament es dediquen a l’alumnat, perquè aquest conegui al màxim l’oferta i la realitat empresarial de la nostra comarca més enllà dels centres educatius” i ha afegit que “aquesta és una oportunitat per connectar educació i món empresarial i obrir-los les portes al món laboral”.