Saltar al contenido

st-pauls-english-i_mas_alborna

Un estiu més, un curs més. Els amics de l’acadèmia vilafranquina St Paul’s English ens tornen a fer classe d’anglès gratuïtes per als membre de la fundació que vulgui continuar aprenent aquest idioma tant necessari arreu del món.amb aquest ja són 7 els anys que l’acadèmia col·labora altruistament amb Mas Albornà.
Amb la calor i el bon temps torna a venir de gust per aprendre alguns dels aspectes més significatius de la llengua britànica per excel·lència i fer-ho tot cantant.
Els color, els números, les expressions més freqüents o fins i tot com demanar el teu plat preferit, són algunes de les coses que durant tot aquest més estan aprenent les 10 persones de Mas Albornà que formen part d’aquest taller.
Fruit de la bona acollida d’aquesta iniciativa i per millorar el rendiment s’ha decidit dividir en dos grups de 5 persones a cada grup.
Gràcies als membres d’aquesta escola podem continuar desenvolupant aquest projecte que ens permet facilitar el coneixement de la llengua a tot aquell que ho desitgi.
Des de Mas Albornà considerem fonamental aprendre a desenvolupar les capacitats de relació de les nostres persones i sens dubte, amb l’aprenentatge de la llengua, ho fem possible.