jardineria

Mas Albornà inicia una campanya de prevenció de riscos laborals centrada en l’ús imprescindible de les proteccions de seguretat o EPIS i els comportaments responsables  durant la jornada laboral.
Com a entitat responsable que vetlla pels seus treballadors i treballadores la campanya afronta dues de les grans preocupacions que afecten al rendiment del treballador, a la seva integritat física i a la dels companys.
Treballar amb comportaments no adequats (actituds de risc, beure alcohol o no respectar les indicacions de seguretat) és l’eix central d’aquesta sensibilització dirigida als nostres més de 300 treballadors amb la qual es pretén corregir les accions irresponsables a l’entorn laboral.
Aquesta Campanya és donarà a conèixer a partir de reunions i espais de formació que s’organitzaran periòdicament amb els caps d’àrea i els treballadors i treballadores de cada servei. A més a més, des del servei de prevenció es faran visites als llocs de treball i xerrades concretes en cada servei.
La Fundació ha decidit engegar aquesta iniciativa com a maquinisme de prevenció i seguretat, perquè creiem que sempre és millor estar preparats, informats i protegits sempre que haguem de realitzar qualsevol tipus d’activitat laboral.