Saltar al contenido

img_20180518_123258

Les Fires de Maig 2018 s’han convertit en el millor aparador per donar a conèixer Mallart 1916 com a marca que continua el fil de l’empresa de la Llacuna, ara en aliança amb Mas Albornà.  Durant els tres dies de fira han sigut moltes les persones que s’han acostat a l’estand que Mallart ocupava a la denominada plaça del Vi i no han perdut l’oportunitat de tastar els seus productes artesanals. Per tot això, els responsables de Mallart valoren molt positivament el seu pas per les Fires i tanquen el seu debut amb bones sensacions.
Els visitants, a més de tastar, també podien adquirir els diferents productes en exposició. Tothom que realitzava una compra era obsequiat amb una bossa Mallart i també entrava en el sorteig d’un lot d’embotits si omplia la butlleta. El sorteig es realitzarà pròximament i s’anunciarà el nom del guanyador.

20180518_1346541

El pas de Mallart 1916 per les Fires 2018 començava divendres al matí amb la inauguració. Fins a l’estand s’hi van acostar algunes de les autoritats que van donar el tret de sortida al certamen. L’alcalde de Vilafranca, Pere Regull; el regidor de Serveis Centrals i Hisenda, Aureli Ruíz; el regidor de desenvolupament Econòmic i Projecció Exterior, Joan Manel Montfort, i el regidor de Vilafranca en Comú, Ramon Arnabat, van ser alguns dels membres de la corporació municipal que van passar per l’estand de Mallart i van degustar el seus productes. El mateix van fer el president del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, Xavier Lluch, i el director de la DO Penedès, Francesc Olivella.