Saltar al contenido

La Fundació Mas Albornà està d’enhorabona! Ens complau anunciar que dues de les nostres patrones, Maria Batet i Susanna Mañé, han estat reconegudes per la Federació Empresarial del Gran Penedès (FEGP) durant la Nit de l’Empresa 2024, celebrada el 13 de juny a l’hotel boutique Font de la Canya d’Avinyonet del Penedès.

Maria Batet ha estat guardonada amb el Premi Estela Dones d’Empresa 2024, patrocinat per l’Hotel Estela. Aquest premi destaca el seu lideratge i contribució en l’àmbit empresarial, així com el seu compromís amb la promoció del talent femení en el territori. Per la seva banda, Susanna Mañé ha rebut el Premi Joves d’Empresa 2024, patrocinat per Gesman, pel seu destacat treball a la consultoria empresarial Aantal Consulting. Aquest reconeixement subratlla la seva capacitat d’innovació i el seu esperit emprenedor, elements clau per al desenvolupament econòmic i social del Penedès. 

També volem destacar el lliurament del Gran Premi FEGP 2024 a l’Empresa de l’Any a Miguel Torres. Aquest premi és un reconeixement a la seva aposta per la sostenibilitat, el ferm compromís en l’empresa familiar, i per ser considerats un dels 100 líders climàtics segons la revista Time. La Fundació Família Torres també forma part del patronat de Mas Albornà i ha demostrat amb escreix el seu compromís amb les persones i el territori.  

La Nit de l’Empresa 2024 va ser un esdeveniment memorable, amb més de 400 assistents i una destacada representació institucional, incloent la presència del Molt Hble. Sr. Roger Torrent, conseller d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, l’Hble. Sr. Carles Campuzano, conseller de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, i el Magnífic rector Sr. Daniel Crespo de la UPC. La gala, conduïda per l’actor Josep Ferré en el seu paper de “Soledad León de Salazar”, va reafirmar la seva importància com a trobada anual per fer xarxa i reivindicar les singularitats del territori. 

A la Fundació Mas Albornà, estem immensament orgullosos de tenir persones tan compromeses i inspiradores com Maria Batet i Susanna Mañé formant part del nostre patronat. El seu reconeixement a la Nit de l’Empresa 2024 és un testimoni del seu talent i dedicació al desenvolupament empresarial i la promoció del territori. Igualment, ens sentim honorats per compartir patronat amb la Fundació Família Torres, que ha estat degudament reconeguda pel seu compromís amb la sostenibilitat i el lideratge climàtic. 

Enhorabona a totes les persones premiades i gràcies a la FEGP per aquesta magnífica celebració!