La Fundació Mas Albornà ha rebut la visita del Sr. Gerard Urpí, director general de la Federació d’Empresarial del Gran Penedès (FEGP), acompanyat de l’Amèlia Maestre, adjunta a direcció i màrqueting.  

La visita ens ha permès explicar la importància estratègica de la transformació que aquest 2024 farem al nostre servei de bugaderia i ensenyar amb detall les instal·lacions de la nau de manipulats, neteja viària, jardineria i de la cambra alimentària.  

Com a socis actius de la FEGP, hem compartit els trets distintius que ens defineixen com a empresa de l’economia social i solidària així com els reptes estratègics de futur. A més, hem explorat les àrees d’aliança on podem col·laborar per construir conjuntament un Penedès més responsable i empresarialment competitiu i hem valorat, plegats, l’impacte social que representa el nostre projecte social a la comarca. 

La trobada també ha servit com a plataforma per abordar temes transversals d’interès com la inserció laboral, la responsabilitat social corporativa i els reptes energètics els quals afecten un ampli ventall d’empreses del nostre col·lectiu. 

El director de la Fundació, Joan Clotet, la directora de Comunicació, Cristina Barbacil, el director de Serveis a les Indústries, Jordi José, i la responsable de l’àrea d’Inserció, Judit Garrós, han estat els encarregats de conduir la visita pels diferents espais de l’entitat.