Saltar al contenido

La responsable del centre ocupacional de Mas Albornà Júlia Berezo participa en la jornada de presentació del Dinder Club, organitzada per la Comissió Municipal pel Benestar de les Persones amb Discapacitat, de la qual formem part.

En un acte celebrat a l’Escorxador de Vilafranca i conduït per un professional de la plataforma de Dinder Club vam poder conèixer els avantatges d’aquesta app. Una eina innovadora que permet millorar els plans i les cites de persones amb discapacitat, facilitant la construcció de relacions i promovent la socialització dins del nostre col·lectiu. La presentació va posar èmfasi en els plans en grup i activitats que l’app ofereix, els quals han tingut un gran èxit a Barcelona.

Des de la Comissió, hem impulsat aquesta iniciativa amb l’objectiu de registrar un mínim de 15 persones del territori del Penedès per començar a organitzar plans, activitats i cites també aquí. Aquesta iniciativa vol apropar les oportunitats de socialització que Dinder proporciona a les persones amb discapacitat del nostre territori, enriquint la seva vida social i fomentant la inclusió.

Des de Mas Albornà valorem molt positivament aquest tipus d’accions i com a membres de la comissió creiem que aquesta aplicació suposa un pas endavant en la igualtat de drets de les persones amb discapacitat al nostre país.