Saltar al contenido

El nou espai del centre ocupacional de Mas Albornà al carrer del Nord de Vilafranca és notícia a l’informatiu de RTV Vilafranca.

Les noves instal·lacions de 300m2 han començat a utilitzar-se a ple rendiment aquest mes de setembre. Té capacitat per a 24 persones i es configura com un espai diàfan i polivalent per a adaptar-se a les diferents activitats que realitza el servei. Compta amb 5 grups d’usuaris i usuàries i permet pensar en noves propostes d’activitats que permetin, també, un apropament a la comunitat que ens acull.

L’espai s’ha adequat als requeriments marcats per l’Administració i s’ha equipat amb el material necessari fins a crear un nou espai de teràpia ocupacional.

Aquest nou equipament ajuda a esponjar la capacitat del centre ocupacional de Mas Albornà, ubicat fins el moment, a la Plaça de la Verema de Vilafranca del Penedès i és fruit la necessitat de disposar de més metres quadrats i nous espais per a donar cabuda a les necessitats i nous reptes del servei per a les nostres usuaris i usuàries.

👉 El reportatge  (a partir del min 8:56)