fires de maig

Aquest any la Fundació Mas Albornà participarà per primera vegada a les fires de Maig de Vilafranca del Penedès com a expositors, les quals tindran lloc els propers dies 13,14,15 d’aquest més. La Fundació, doncs tindrà un estand propi situat a la zona d’associacions d’aquesta tradicional fira de Vilafranca. A més a més, l’organització participa en aquest esdeveniment a través de diferents activitats de Viu la Vinya pensades per als infants que visitin la Fira.
D’aquesta manera, la participació serà doble.Les fires i festes de Maig o “dels enamorats” de Vilafranca del Penedès són l’aparador del Penedès, un espai amb més de 16000 m2 i 148 expositors, on empreses i organitzacions de diferents sectors, ofereixen els seus productes i serveis, presentant any rere any les seves novetats a la població de Vilafranca i les comarques de l’Alt Penedès, Baix Penedès i Garraf.Així, doncs, durant 3 dies més de 40.000 persones acudiran a descobrir les novetats d’empresaris i comerciants. En aquest context Mas Albornà oferirà una visió i presentació general de l’organització i de totes les àrees que conformen i donen sentit a l’entitat en el seu estand així com preparà activitats dels tallers Viu la Vinya.
Des de Mas Albornà valorem molt positivament aquest tipus d’activitats, ja que sens dubta representa un punt d’inflexió cap al reconeixement i la possibilitat de mostrar el treball diari que realitzem des de la Fundació.Us hi esperem!