Saltar al contenido

Mas Albornà participa per primera vegada al moviment #GIVINGTUESDAY (campanya online de captació de fons), per a millorar el pati del “Mas”, la Llar-Residència de Mas Albornà a Les Cabanyes.

L’objectiu és aconseguir 8.000 euros per a instal·lar una pèrgola, que millorarà la vida en comunitat de les persones amb discapacitat que hi viuen.

El Giving Tuesday és un moviment global, sense ànim de lucre, que promou la solidaritat entre persones, organitzacions i empreses. Aquest any, el 30 de novembre és #GivingTuesday: un dia per a compartir, pensar en els altres i actuar.

Sota el nom ‘Històries sota la pèrgola’, la campanya amb la qual la fundació participa en aquesta iniciativa  solidària  del Giving Tuesday, vol transmetre tots aquells moments de qualitat que la trenta d’usuàries i usuaris d’aquest equipament assistencial podran passar quan aquesta construcció esdevingui una realitat: festes d’aniversari, activitats i tallers, jocs de taula, revetlles o celebracions.

La donació es pot fer a través de la plataforma Mi grano de arena o a través de la pàgina web de la fundació (masalborna.org).

Fes que la teva aportació valgui la pena.