Saltar al contenido

llopngueras

En el dia de les persones grans,  volem recordar la importància d’aquest col·lectiu en la nostra societat i ho fem parlant del nostre calendari social 2017. Una iniciativa que ha dedicat la seva desena edició a la gent gran activa.
Fer-se gran, no vol dir perdre les ganes i l’esperit de fer coses, i així ho demostren algunes de les cares més conegudes que donen forma al calendari.
Lluís Llongueras, Eduard Punset, Arcadi Oliveres, Teresa Gimpera o l’amic Pere Tàpies, ens varen oferir la seva cara més amable, tot demostrant que l’actitud davant la vida és la millor resposta al pas del temps. Ells, a més, acopanyats d’altre persones de «joventut acomulada» anònimes que mostren com la vitalitat no va renyida amb l’edat.
Aquest va ser un projecte impulsat conjuntament amb la residència Inglada Via de Vilafranca del Penedès, entitat que ha complert el seu centenari treballant per a millorar la qualitat de vida d’aquestes persones.
Des de Mas Albornà creiem en les capacitats de les nostres persones i quina millor manera de demostrar-ho que posant en valor, la nostra tasca a partir de l’activitat i les ganes de fer coses.