Saltar al contenido

compo_dafnis_biel

Biel Duran i Dafnis Balduz són dues de les noves cares conegudes que han col·laborat en el nostre calendari social ja que han realitzat les sessions fotogràfiques els passats dies.
D’aquesta manera, el Biel va compartir la fotografia amb el Juan i l’Arroyos, en una instantània feta al Vinseum (museu de les cultures del vi, ubicat a Vilafranca del Penedès) la qual pretenia reflectir la cultura i els recursos museístics existents al Penedès. Tota una experiència de companyia, simpatia i bon humor.
Per la seva banda el Dafnis i el Víctor són els protagonistes d’una altra fotografia que explica una de les singularitats del territori: la verema. Així, en aquesta fotografia podem veure el treball i l’esforç d’aquesta feina tant dura a ritme de somriures i mirades de complicitat davant la càmera.En aquest sentit, agraïm el celler Eudald Massana Noya que ens cedís les seves instal·lacions per a la fotografia.
Des de Mas Alborna volem agrair la participació de tots aquells que fan possible la creació d’aquest calendari, ja sigui com ha protagonistes de la fotografia o bé cedint els espais que fan que les imatges siguin màgiques.
El calendari social Mas Albornà 2018 es fa enguany amb la col·laboració d’Enoturisme Penedès.