Saltar al contenido

foto_noticia_jardineria_neteja

Recentment hem guanyat els concursos públics que ens permetran continuar gestionant els serveis de neteja viària i jardineria al Pla del Penedès. Durant els propers tres anys dos equips de treball recorreran la localitat per mantenir en bon estat tots els carrers, parcs, places i zones verdes del poble.
El servei de neteja viària és gestionat per la Fundació des de fa més de 10 anys. Dos professionals s’encarreguen de netejar amb el bufador i l’escombradora elèctrica tots els espais de la via pública.
La gestió de la jardineria i el manteniment de les zones verdes, la durà a terme un equip de 3 operaris i un oficial, que mantindran i repassaran en bon estat tots els espais verds de la vila.
Aquests dos serveis es realitzaran amb una periodicitat d’un dia a la setmana i estipulen que al cap de 3 anys l’activitat es pot prorrogar durant 1 any més.
Els serveis de jardineria i neteja viària de Mas Albornà són algunes dels més antics de la fundació i des de fa molts anys s’han convertit en un referent d’innovació i professionalitat en el conjunt de la comarca de l’Alt Penedès.