Saltar al contenido

Mas Albornà

Donada l’actual situació de salut derivada del coronavirus (SAR-COV-2), us comuniquem les següents mesures de contenció que durem a terme durant les properes setmanes seguint les instruccions del Departament de Salut i sota les directrius de les indicacions del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies en relació al coronavirus.
1. Creació d’un gabinet de crisi per a la resolució de les incidències i presa de decisions
2. Suspensió temporal de les activitats del centre ocupacional.
3. Manteniment dels  serveis a la llar residència i el d’Atenció domiciliària, d’acord amb els protocols del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies per a garantir el servei als usuaris.
4. Manteniment de l’activitat al Centre Especial de Treball en els casos que sigui possible.
5. Tancament del servei de Quiosc a l’hospital comarcal de l’Alt Penedè i de les deixalleries municipals que gestionem fins a nou avís
6. Tancament al públic de les oficines centrals fins a nou avís. El servei i l’atenció de manera no presencial en l’horari de 9h a 15h a través de mail i telèfon 93 892 10 50. Si algú necessita portar documentació, la pot deixar a la bústia de comunicació
7. Facilitar al màxim el teletreball, la flexibilitat horària i evitar quan sigui possible els desplaçaments als nostres treballadors.
8. En cas de detectar-se algun cas de coronavirus a l’organització, s’aplicarà el previst al Reial Decret llei 6/2020, de 10 de març i mesures de confinament.
Cal remarcar que aquestes mesures poden variar en qualsevol moment, depenent de l’actualització que se’n faci per part de les autoritats sanitàries en funció de l’evolució de la situació.

coronavirus