La fundació rep un dels reconeixements que l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès atorga a les entitats col·laboradores del projecte Mesures Reparadores. Mitjançant aquest projecte, persones sancionades per incivisme poden substituir la multa econòmica per treballs a benefici de la comunitat.

L’acte ha comtat amb la presència de l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, del tinent d’alcalde de Serveis Centrals i Hisenda, Aureli Ruiz, i del regidor de Convivència i Ciutadania, Joan Manel Montfort i representants de les entitats que han participat rebent les persones que s’han acollit a aquest programa: Entrem, Residència Inglada Via, Creu Roja Alt Penedès, Associació Ressò, Fundació Mas Albornà, Càritas Interparroquial, Consorci Sociosanitari de l’Alt Penedès i el Servei de Joventut de l’Ajuntament.

Per a Mas Albornà la participació en aquests projectes d’àmbit comunitari i social és un element diferencial de teixir sinergies en el conjunt de la tasca d’integració que realitzem a tota la comarca. La clau que ens permet construir un futur millor.