cimg4032def

Mas Albornà ha tornat ha col•laborar com a entitat voluntària en l’organització de la 3a Cursa de Sant Fèlix, conjuntament amb els Administradors de la Festa Major de Vilafranca 2014.
Aquesta tercera edició es va celebrar pels carrers de la població el passat dissabte dia 23 de agost, tot un èxit de convocatòria.
Així, doncs, sis persones de Mas Albornà han participat aquest any de manera activa i voluntària en aquest esdeveniment festiu tot encarregant-se de proporcionar l’avituallament a les persones participants de la cursa i donar suport a l’organització. L’objectiu de la cursa és el de recaptar fons per l’organització de la Festa Major 2014.
Des de Mas Albornà estem molt satisfets de col•laborar amb la Festa Major de Vilafranca i valorem molt positivament la nostra participació en aquesta jornada esportiva. Una experiència per repetir!
Esdeveniments com aquest són fonamentals per potenciar la integració social de les persones amb discapacitat i trastorn mental i sens dubte ens ajuden a millorar dia rere dia l’empremta de futur del nostre projecte.