Saltar al contenido

trobada_cercles
Aquesta setmana, l’auditori de l’edifici Virben de la Fundació Mas Albornà ha acollit  una nova trobada de formadors del projecte “Cercles”. Aquest acte es du a terme periòdicament a les diferents entitats que treballen en el projecte conjuntament, i serveix per posar en comú i compartir les experiències i els progressos que es van fent, cadascú des del seu espai i amb les seves capacitats.
L’objectiu del projecte “Cercles» és fomentar l’autonomia i la presa de pròpies decisions. Basant-se en els principis de l’Atenció Centrada en la Persona (ACP) a través del projecte «Cercles» es busca un espai on diferents persones comparteixin inquietuds, il·lusions, reptes… i en parlin, d’una manera com s’havia s’havia fet fins el moment, ja que són les persones les que decideixen sobre les qüestions que més els interessen.
D’aquesta manera la iniciativa reuneix a entitats de diverses parts del territori català, una característica que no només ens permet fomentar la sinergia entre entitats de diferents característiques sinó aprendre d’altres realitats similars a les nostres.