cor_masalbornà

L’auditori de Vinseum a Vilafranca del Penedès és l’escenari de la presentació del calendari social de Mas Albornà 2018, el qual porta per títol «Amb el Penedès al cor». El calendari compta amb la col·laboració de persones conegudes amb vincles al Penedès que han cedit la seva imatge per a aquesta iniciativa.
En aquesta ocasió, s’ha comptat amb a col·laboració d’Enoturisme Penedès per promoure aquest calendari plegats per a ressaltar els atractius del territori que comparteixen les dues organitzacions.
Les fotografies s’han realitzat els darrers 4 mesos i l’equip de realització s’ha desplaçat per l’Alt Penedès, el Baix Penedès i el Garraf per captar els indrets més emblemàtics de la zona. Els dotze atractius que apareixen ho fan representats per 12 localitzacions diferents: enoturisme (les Caves Codorniu, a Sant Sadurní d’Anoia); miradors (balcó del Penedès situat a al població de Font-Rubí); castells i monestirs (castell d’Olèrdola); espais naturals (Parc natural del Foix a Santa Margarida i els Monjos); senderisme (el camí del riu i el pont dels Mussons de Torrelavit); gastronomia i productes de la terra (masia rural Mas Llagostera); festes i folklore (cercavila de festa major de Vilafranca del Penedès); platges (Sitges); experiències de verema (caves Eudald Massana Noya); paisatge (barraques de pedra seca a Torrelles de Foix); viatge als orígens (VINSEUM); i cicloturisme entre vinyes (Subirats).
El calendari s’ha finançat gràcies als patrocinadors i col•laboradors que hi han participat: Vaq Asset Management, Grau Maquinària, Canon, Motor Albet, Heliexport, Quirón Prevención, Set i Tria, Fundació MRW, Gràfiques Foix, Consell comarcal de l’Alt Penedès, Ajuntament de Vilafranca del Penedès, Diputació de Barcelona, Ajuntament de Subirats, Ajuntament de Torrelavit i Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia.
Tindrà una tirada de 32.000 exemplars i arribarà a tot el territori català perquè es distribuirà no només amb el setmanari El 3 de Vuit sinó també amb El Punt Avui els dies 15 i 16 de desembre, respectivament.
El calendari social de Mas Albornà és una iniciativa sense afany de lucre, pensat per a ser regalat o distribuït gratuïtament, en el qual es mostren persones amb discapacitat o de la Fundació amb actituds positives. Té una trajectòria d’11 anys i aquest fet l’ha fet convertir ja en una tradició.
Més Informació