cantada_nadales_hospital_bona

Avui ha tingut lloc la cantada de nadales i felicitació del Nadal que els membres del centre ocupacional de Mas Albornà han realitzat a l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès a Vilafranca.
Aquesta és la primera vegada que Mas Albornà participa en una cantada de Nadales i ho fa de la mà de totes les persones que avui han pogut compartir aquest moment, des de qualsevol dels 4 espais des dels què avui hem fet ressonar la nostra veu.
D’aquesta manera a partir de les 12, cada 20 minuts aquest grup de cantants nadalenc ha fet sentir les nadales més clàssiques a tots aquells que ho han volgut. Un espectacle que durant 1 hora recorregut alguns dels llocs més transitats de l’hospital.
Des de Mas Albornà gestiona el Quiosc de l’Hospital, situat al vestíbul, la nostra relació i iniciatives de col·laboració amb el centre han estat cada cop més i més estretes a fi de treballar per a millorar el benestar de totes aquelles persones que visiten les instal·lacions, i aquesta nova activitat que hem fet avui n’és un clar exemple.